9 september 2016
19:00

Lerums IS

Referat: Älvängens IK Blå - Lerums IS

0-5 i vårmatchen och nu äntligen skulle vi få chansen igen. Vi känner att vi är kraftigt på gång och laget har lyft sig rejält, vi använder mycket mer fysik än tidigare. Första perioden är helt jämn och slutar mållös. Andra perioden blir vi lite mer passiva men ligger bra i positionerna och Lerum skapar inte några jättelägen, tyvärr får de ett ledningsmål då vi skarvnickar dem till ett friläge som de förvaltar. 0-1 efter två perioder är lite surt, men vi bestämmer oss att ge det en rejäl chans i sista perioden. Tyvärr orkar vi inte riktigt få med oss laget fram på offensiv planhalva så anfallaren blir helt ensam mot backarna, Lerums libero som tar ett jättedjup vilket egentligen borde ge oss stora möjligheter att skapa chanser, men tyvärr får vi inte henne satt på prov denna kväll.
I slutet går vi bort oss på vänsterkanten och deras spelare får vandra in och sätta 0-2 i bortre gaveln.
Totalt sett en bra insats mot toppmotstånd. Att förlora knappt mot Lerum är en framgång, även om alla förluster är sura.
Många slet oerhört hårt denna kväll, men planens gigant denna kväll spelade i vit tröja. Klara styrde sin backlinje felfritt och briljerar med fantastiska uppspel.
Nya tag på söndag då Näset gästar oss kl 18.